Allt från kameraövervakning till inbrottslarm och villalarm.

Larmspecialisten

Larmspecialisten startade 1988, med att primärt jobba mot privatmarknaden. Idag är vårt kundsegment allt från privatpersoner, små till stora företag, ett flertal kommunala instanser, bla skolor, daghem, Lss-boende, stadsdelsförvaltningar, köpcentra mm.

Larmspecialistens styrka är vårt val av högkvalitativa material, välutbildade installatörer med mycket goda produkt- och installationskunskaper.

Vi kan branschen och därigenom kan vi erbjuda våra kunder flera olika användarvänliga och certifierade säkerhetssystem, från ett flertal leverantörer.

Genom samarbetsavtal med andra larmleverantörer, sköter vi installationer, service och jour åt ett flertal större företagskedjor i södra Sverige och i Danmark.

Framtidens säkerhetssystem går över mer mot integrerade lösningar, där inbrottslarm, överfallslarm, driftlarm, passagesystem och kameror administreras genom endast en programvara.

Företagsidé

Larmspecialisten skapar trygghet och lönsamhet för våra kunder genom kundanpassade, användarvänliga och totala säkerhetslösningar.

Vi är Certifierade

Larmspecialisten på Näset AB är godkända enligt Svenska Brand och Säkerhetscertifierings normer i larmklasserna ett och två vilket innebär att vi kan utföra de installationer som ert försäkringsbolag eller andra kravställare kräver. Vi har även certifikat för passagesystemet RCO Mega.

Marknaden igår, idag och imorgon

Något som ligger i tiden är bytet från analog till digital telefoni. Detta gör att larmöverföringen i många fall slutar att fungera. Som åtgärd för detta finns idag en lösning som heter Safetel. Safetel är en övervakad larmöverföring till din larmcentral, så att den fungerar när det som mest behövs. Övervakad larmöverföring är ett krav för godkända larmanläggningar sedan 2013.

SCAB_1015_Anläggarfirma_Inbrottslarm_larmspecialisten_2
SCAB_1016_Behörig Ingenjör_Inbrottslarm_larmspecialisten_2
SCAB_1044_Krav_Säkerhetsföretag_Larmspecialisten_2