Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning.

Kostnadsfri säkerhetsanalys

Din vardag ser inte likadan ut som din grannes. För oss är det viktigt att skräddarsy er säkerhet utefter era behov.

Vi gör en kostnadsfri säkerhetsanalys utefter din och dina kollegor/familjemedlemmar vardag och kommer med ett förslag som vi tror kommer passar er.

Därefter skickar vi ett förslag som ni kan titta på i lugn och ro.

Installation och driftsättning

Efter godkänd offert påbörjas installationen och driftsättningen av er nya säkerhetsanläggning. Vi är kända för våra kvalitet och installatörsnoggrannhet.

Utbildning

Efter avslutad installation genomför vi en utbildning om hur säkerhetssystemet fungerar med er utvalda larmansvarig.

Ett förenklat anläggarintyg med manual lämnas ut.

Larmcentral

Vi har samarbete med alla larmcentraler och vaktbolag och kan därför koppla ditt larm till den larmcentral som fungerar bäst utefter var ni finns geografiskt.

Vi har speciellt bra avtal med några larmcentraler och kan därför erbjuda mycket förmånliga priser både på larmcentral- och vaktbolagstjänster.

Service

Precis som du servar din bil ska även ett larmsystem servas för att få ett långt bra liv.

Det vanligaste är underhållsavtal.

Underhållsavtal innebär att vi kommer ut en gång per år och gör en grundlig genomgång av hela er säkerhetsanläggning. Vi provar av samtliga larmpunkter och funktioner och ser till att ert säkerhetssystem fungerar utefter era önskningar och behov. Vi byter även centralapparatsbatteriet med treårsintervall för att säkerställa att batteriet uppfyller dagens krav på hur länge en larmanläggning ska vara i drift vid eventuellt strömavbrott.

Vi erbjuder våra kunder jour dygnet runt, alla årets dagar för att alltid kunna ge våra kunder bästa möjliga service även efter kontorstid.

Det är inte dyrt att förlänga livstiden på ditt larm, pris från 40kr/månad.